Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstig vill visa.

 

 

 

Räck mig dina lockar

så ska jag forma en fjäril

jag ska låta den flyga över

stadens larm och landa

som en åminnelse om

de dagar som aldrig kom

 

Vilka fingrar vill du vila i min hand

vilka ord vill du ska vandra

jag har tusen frågor som svävar

och jag har ett hopp i min hand

ser du det vackra

i detta land

 

som om en skugga av dig sover

där dina ögon mot mig vilar

en iris i det ljus som faller

och saknaden i mitt

jag kan kalla det ditt

 

och du har dina månader

du har sol och du har natt

och om du vände dina färger

sökte rengbågen

dig

ta fatt

 

jag är jorden du går på

jag känner varje steg

och om jag ibland vänder

mig bort

kan du kalla mig för feg

 

vi kan vila samman

som en morgon möter dag

och vi kan dansa höstiga fält

kanske vi gör det en dag.

 

du är allt som jag älskar

du är liv och du är moln

men hur vi än önskar om livet

så tar du mig

 

därifrån




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-10-13 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att locka till sig någon är att visa respekt för det som väntar när det kommer en som inte vet något. Så skriv att vara den som vet bäst och inte sämst. För att skriva som en poet krävs livsvisdom
2012-10-18

  © anakreon VIP
Underbar.
Kram
Calle
2012-10-18

  Elber3th
så fin text, bokmärker!
2012-10-18

    ej medlem längre
så vackert..
2012-10-14

  Christine Sabel
Jag gillar denna skarpt, sparar. Snyggt jobbat
2012-10-13

  ULJO
Vilken underbar text du skapat och förmedlar till oss.
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP