Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtats minne




det var med en kyss dagen fortsatte
det syntes i fotografiet
du tog
med mig i tanken
for minnen av en bild
jag bar med mig
sedan du for
allt kändes lättare i kyssen
det lilla jag lärt mig
om kärlek
handlade varje tanke om





Fri vers av jonas a
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-13 01:47



Bookmark and Share


  bumerang
Mitt hjärta reagerar på denna översättning av livets realiteter.
Enbart en stor själ kan leverera sådan storhet av medmänsklig känsla.
Dina guldskimrande tankar dränks i mina tårar.
Hur livet driver oss, väl beskrivet i denna text.

2013-04-26

  Tove Meyer VIP

du är skicklig!
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a