Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt pennan glöda

Låt pennan glöda
som solens uppgång
låt orden flöda
till härlig kamp sång
låt ingen hindra
din egen röst
låt den tona
ut ur ditt bröst
alla är viktig
och så unik
det finns ingen
som är lik!
friheten älskar
då vi skapar vårt
även om mostånd
kan kännas svårt
så frukta ej
skriv dina ord
låt dem lysa
över jord!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-05 14:03



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Ja,precis! Vi fortsätter att skriva så pennorna glöder! Det är väl lite därför vi hänger här- fint förmedlat i din text.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP