Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Det brusar kraftigt men lustfullt i mitt öra

Kroppen avslår sig alla signaler från min välmenande hjärna

Inmurad i ett tajt mörkt rum utan ljus och utan kommunikation,

Ändå finns alla människor,

Vad är en människa?

Är jag också det?

Den inmurade avslagna trubbiga livsenheten utan kommunikation och kraft söker sig frihet,

Hur länge orkar jag?

Hur orkar du frågar jag...




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-13 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill