Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt för olika finns inte hos godhetsapostlarna

Konstigt hur det är när det
gäller att ha olika synsätt!
det snackas om att man får
tycka som man vill och säga
vad som ligger på sitt hjärta
men om man inte gillar eller
håller med etablissemangets
politiskt korrekta anhängare
så bespottas man och utsätts
för elakhet förtal och mobbning
man fryser helt enkelt ute oliktänkande
man behandlar dem som skräp
vilket översitteri vilken arrogans
vilka själgodshetsapostlar de är
de beter sig verkligen som
ouppfostrade små barn som
tror att de alltid ska ha sin vilja
och får de inte den igenom
så hörs det vida omkring
det bölas skriks och väsnas
respekt för olika finns inte!
och ständigt dessa upprepade
ord om allas lika värde
är ju bara rent skitsnack
deras handlingar talar!
de visar helt klart att de
ljuger och deras näsor
ser ut som när pinocchio
ljög inför sin mästare!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-26 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP