Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerna leker medan landet ropar på hjälp

Ilskan gror hos folket som röstat
politikerna fortsätter leka på
de bryr sig inte om vad de tycker
själv ska bestämma vart skåpet ska stå

Så arroganta de uppför sig inför världen
som undrar vad händer i Svedala land
sen ser de alla förödelser som uppstått
hur Sverige försvinner som timglasets sand

Högt IQ finns inte bland de flesta
det märks så väl det hörs så klart
resultaten i deras idiotiska handlingar
bevisar på att det är helt uppenbart

Något måste hända det måste bli ordning
ingenting är längre säkert och tryggt
människor lever med oro och fruktan
särskilt de äldre som Sverige byggt

Politiker tillåter hemskheter hända
hela landet har ju fallit omkull
ibland så undrar jag om de dricker
som Juncker i EU som ofta är full!

Människor har tröttnat på alla dårar
som tror sig veta men ingentig gör
ilskan bara växer och rinner nu över
deras röster mer och mer man hör!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-25 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP