Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN VÄN

Jag känner dig inte
men du vandrar vid min sida

vem ärdu?
du som matar mig med ord

jag kan inte låta bli
att följa dina råd

men du är min vän
det har jag på känn

för när jag skrivit
som du vill

mår jag jättebra
det är ju så det ska va

därför är pennan
både din och min vän

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-04 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin text!..
2012-11-04

    ej medlem längre
Det är fint med en så kär vän...
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust