Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flög

Jag flög

Låååångt

Träffar jorden

Allt för snabbt

Vad gör jag

Bort mej i vanlig ordning

Försöker flyga igen

Går inte

Stannar där jag är

Blir ingenting

Som vanligt




Övriga genrer av Lotta Tegnvallius
Läst 128 gånger
Publicerad 2012-10-13 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Tegnvallius
Lotta Tegnvallius