Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska sig själv

-------------------------

 
Ge ifrån dig ett livstecken!

Jag oroar mig så

 

Ge mig din styrka!

Jag behöver den nu

 

Ge mig själv min kärlek! 

tillbaka

-------------------------

 




Fri vers av Osram
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-02-12 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram