Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anknytning

 

spillda ljud slängda utan kärlek

inga kansken omkring här

 

värdighet på undantag

 

påtänkt magsköljning, munvård

hans natt hinner honom så obscent

demonstrativt

som vill säga

det är lugnt min son

du behöver inte kämpa

 

han får fortsätta leva sin fars

olevda drömmar




Fri vers av cilax VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-10-14 03:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark dikt som väcker minnen.
2012-10-18

  Marta
Gillar de färger du målar med. De tilltalar mig idag.
2012-10-15

  Anoo Niskanen VIP
Helt igenom genomtänkt. Det är anknytningen som får sonen att fortsätta leva sin fars olevda drömmar trots att ljuden slängs utan kärlek.
2012-10-15

  smultronbergen VIP
Sorg att ta itu med genom
upprepade stigar- frihet/ofrihet
, mod att finna sin- sina egna,
/ S
2012-10-14

  desert star
riktigt snyggt, dunkelt och fint utmejslat
2012-10-14

  Nanna X
spännande, många lager att avtäcka här...
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt