Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSBARN

Många år av kärlek
Barnet frågar

Många år av gemensamma resor
Barnet frågar

Många år, alltid tillsammans
Barnet frågar

Barnet frågar efter att få födas

Om barnet inte kommer

Tar de en promenad till deras
inre rum och letar fram barnet
inom dem

De åldras tillsammans även
om barnet slutat fråga




Fri vers av Schackpoeten
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-14 09:46



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
glödlampa och toppentext!
2012-11-11

    ej medlem längre
Fantastisk text. Här stannar jag och begrundar...
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten