Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har bestämt mig att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

"Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av"


Melissa Horns ord i låten jag saknar dig mindre och mindre, de ekar i huvudet och träffar rakt i hjärtat. Låten måste bara gå på repeat, om och om igen. Det är de exakta orden, exakt så jag känner, mår och lever jag.

Jag har mina principer och "regler". Jag fixar inte det här, det här vanliga livet. Jag kan inte anpassa mig efter andra, särskilt inte efter idioter. För de är precis vad dem flesta är i mina ögon. Idioter. Människor och samhället i stort. Idioti!

 

Och nej! jag är inte bitter, kalla mig inte bitter! Jag har principer och normer. Mina förväntingar på andra och samhället. Allt som oftast blir jag besviken och väljer då att avstå. Drar mig tillbaks och håller mig undan. 

För jag har mina principer och jag har bestämt, precis likt Melissa Horns text : " Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av"




Fri vers (Fri form) av Frökenfanny
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-14 12:24



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En längtan om evig lycka bor alltid i våra hjärtan..
Bra beskrivet..
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny