Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill dansa


Jag snurrar

runt, runt, runt

som en svala

i en livlig dans

bilder passerar

blixtrar till

svävar

tappar fotfästet

lätt

uppåt

runt

ifrågasätter inget

virvlar med

en dans

för öppna sinnen

spela spela

jag vill dansa

igen och igen




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 16:08



Bookmark and Share


  Tarantaran
Man blir glad och
yr av din text..
och litet lätt
somrig med!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten