Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är aldrig för sent...


Börjar förstå


Jag börjar förstå
vad det är
att leka

Vi leker
den gamla
leken
och gör den
ny

Vill du leka
med mej igen
den kära leken

För jag börjar förstå
vad den går ut på

Kärleken




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 16:15



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Så vackert poem, härlig är kärleken.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten