Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fukt


de varma dragen längs ytan
när du sakta ömsar skinn

blicken
som säger något annat

det blanka som rinner ut
mellan raderna


kondens




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 547 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-14 17:02



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Vackert!
2015-02-01

    ej medlem längre
Ren poesi
2015-01-31

  Lars Hedlin
MÄSTERLIGT!
2015-01-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
osande välfångat i dimhöljdens ormslukandes land
2012-11-02

    Anna Vinterstjärna*
Mjuk och fin dikt.
2012-10-21

  Quasimodo
Jag får en känsla för något fördolt som kommer i dagern, något som inte känns bra, hoppas det är tvärtom!!
2012-10-21

  Maxie
Fin, målande
2012-10-21

    glasa VIP
det är så stigande vackert
så jag jublar
2012-10-16

  Lena Själsöga Keijser
det nakna ansiktet framträder
2012-10-14

  Peter Stjerngrim VIP
... eller så är det rysligt obehagligt ...

ser även det som skulle kunna vara vacker i flödet
men känslan av en lömsk orm som ömsar skinn
tar på något förunderligt sätt över likväl ...

Kanske beroende på alltför i tiden närliggande
referenser ...
2012-10-14

  surface to air
Sinnligt vackert!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana