Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2

Käften fylls med Bacon och ångest
Sörplar kaffe
Sitter bland smulor
Känner värme
Från den vita Brödrosten

Blickar
Mot asfalt, betong och planterade björkar
Möts av ett ljus,
En röst

Ernst Kirschteiger ler




Fri vers av styff_
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_