Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske ser jag




safirfingrar
i rubinelds

jadeflod




mardröm skiftar
in i vitas
ögon





en dag
en stund


kanske



ser jag




en plats vari jag är

hemma






distanserat höres
en trumma
vakna


är det mitt hjärtas slag


ack
slå ej

hårt




tyngd är själen
stiger in i nåd





mina fingrar är
bröstkorgen


elfenbensbågarna slagna av




kärnbarnet vaggar
tårarna i himmelselden





mina ögon ser nästan ej
genom rökridåer

hur kan ni vara så vackra





barnet nynnar

du är
du är




en dag



omfamnas


din hand




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 670 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-10-14 21:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörandevacker ...
2016-04-01

    ej medlem längre
Wov!
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser