Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1) Squall är en slags "stormby". 2) Kanske är den här texten helt meningslös för den ytlige betraktaren men det är en insidegrej som jag ville få skriven. 3) Svärta och mörker och storm ska inte tolkas som något negativt, hotfullt eller skrämmande, bara


Squall



En liten prick i lovart
märkbar och synlig sedan länge
men dock en liten prick
fram till nu

Så närmare
svärta över himmel
över hav och horisont

En urladdning
elektrisk så håret står på ända
och man undrar
vad som egentligen händer
och så

plötsligt
är det förbi

En molnbank i lä
större från den här sidan
lugnare

Men jag minns stormen




Fri vers av LePenseur
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-14 21:28



Bookmark and Share


  dubbelve
Jag med! Du beskriver Det så bra...tack!
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur