Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur-haiku


Tema:Inget är för smått

Jag såg vitsippor
innan de slog ut: Stumma
ofödda foster

*

Ung björk och död gran
- sak samma för en spindel:
fäste för tråden

*

Insekter, lavar
- inget träd är bara träd-,
små gångar av luft!

*

Björk med svampbalkong
Sjötomt. Många stamgäster
Omsättning: Normal

*

Hit! Dit! Och borta
Gåtan om sidenkroppen
försvann med sländan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-12 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP