Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck this shit

Orka med den här verkligheten,
nej,
nu får det vara nog.
Sitta och googla skiten ur hinduism,
läsa rader som smälter samman och inte betyder något.

Sitta och bete sig som om jag faktiskt bryr mig,
vad du åt igår skiter jag i,
hur du mår idag spelar ingen roll för mig.

Orka lura mig själv till att någon bryr sig om mig,
ingen skulle märka,
det skulle inte göra någon skillnad,
det vet jag och det vet du också,
våga bara erkänna det.

Du bryr dig inte,
inte längre,
inte nu när du vet att du inte kommer få något från mig.
Det är okej, du får knulla den där fittan,
jag kommer lära mig att inte bry mig.

Jag bryr mig inte ett jävla dyft om ditt liv och detaljerna som omger det.
Jag är det enda viktiga i mitt liv,
så fuck off and die du är för ful för mig och din mamma går för en hundring.

Jag vill inte bry mig i alla fall,
och jag försöker låta bli att gråta på grund av dig.




Fri vers (Fri form) av Arro
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-15 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro