Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörker o ljus i oktober månad


Honungshöst

Radion spelar
för mig allena

Sugande rytmer
fyller varje nerv,
trumpetsolot
gungar kinderna röda
hud knottras
blod flyter snabbare
knuffar undan
spelar oktobermörker bort

Vaggar sakta
kom
honungshöst
med gyllene färger
förgyll mig!




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint skrivet.. gillar denna
2012-10-15

    ordskalv
En alldeles underbar tolkning av hösten. Den känns!
2012-10-15

    ej medlem längre
Så vacker ....
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten