Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden bygger på en känsla


Du vet vem jag är

Jag har hölstret nära min hud
Jag har sagt tillräcklig från och med nu säger jag inte ett ljud
Du förstod allt som jag sa det vet jag för jag kan känna doften av skräck
Du trodde du lämnade mig naken och väck


Du tog ditt liv och bytte det mot ett nytt
Och du vet väl att bytt är bytt
Allt ligger i din hand för det finns ingen annan här
Men låtsas inte som om du inte vet, du om någon vet vem jag är


Du tystar ekot av min röst
Jag kommer med pistolen i ett hölster nära mitt bröst
Och inga vakter i världen kan skydda dig
Inga murar i världen kan hindra mig



Det är jaktsäsong och var och en jagar för sig
Jag var ditt byte i din berusning, nu är det jag som jagar dig
Det är upp till dig, du har all makt, spring före så ses vi där
Stanna kvar och möt mig eller fly, spela inte dum du vet vem jag är

Så du lämnade dörren öppen på glänt och jag tog mig in på egen hand
Jag kysste dig fast du inte märkte det, det gav mig blodad tand
Nu vet jag hur du doftar, nu kan jag spåra dig här ifrån och till helvetet
Det är frågan om en längtan snarare än något som tynger samvetet


En gång är ingen gång, detta var inget alls om vi väljer så
Eller så är det här allt, det är en frågan om hur långt du vågar gå
Du gör ett val, det kan inte bli fel för vi lever så länge vi lär
 Det är ingen ide att låtas längre du vet mycket väl vem jag är


Du får ett försprång på en månad eller två
Det kan jag ge dig men du får inte mer än så
Oavsett vad du säger så såg jag rädslan i dina ögon då du speglade dig
Allt du såg var vem du var i djupet när du såg mig i ögonen och kysste mig




Fri vers av PPQ
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-15 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker denna har du gjort helt fantastisk. Den är både förklarande för det som krävs och lagom längd med fint rim som inte känns krystat!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ