Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröstord till oss alla


Alltid älskad

 

När dagen tynger 
grå

i tårars fall
på kind

Att i skuld 
för orätt stå

då livet fylls 
av ånger

När vännen dig
förråder

i ensamhet
och tvivel

Lyssna inåt
för en stund

i stillhet finns
en hemlighet

till tröst och bot
för sargad själ

 

Människa
du är här 
av en anledning

en vilja att lära
i syfte att växa

varje motgång 
bär på lärdom

Så är Du inte 
alltid lycklig...

men alltid 
att Du 
älskad är



© Chawa 2012








Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 812 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-10-16 10:39



Bookmark and Share


  WyS VIP
Så sant.... Vackert framfört.
2019-04-15

  sommarmoln
Fyller mitt hjärta med hopp...
2013-01-02

  Linda CH VIP
En sån fin och förtröstansfull text med djup.
2012-11-20

  mjuk
Tycker mycket om denna text. Känner stillheten och tar den till mej. Tummen upp !!
2012-11-13

  Eva Helene VIP
Lyser upp i morgonens gråhet, tack!
2012-10-23

  alldamageinside
Helt underbart varma hoppfulla ord, tack.
2012-10-23

  Anna Nyman
Fina tänkvärda och varma ord
2012-10-23

  bittemi VIP
Vackra trösterika ord att bära med sej
2012-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-10-23

  Heikki Hellman
Din text gick rätt in i hjärtat och tröstar!
2012-10-20

    ej medlem längre
Växandeord
i läsarens sinne
goda
och världen växer
2012-10-20

  Juliusz Wilczynski
Fint, denna gjorde mig gott.
2012-10-18

  Lars Hedlin
Vackra ömma trygga varma ORD ! Berörs inom mig! :)
2012-10-17

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns så tryggt att veta...
2012-10-16

  Änglaögon
Trösteord - tack.
2012-10-16

    ej medlem längre
Dina ord skänker så mycket tröst....tack!
2012-10-16

  M M Mannheim VIP
Ja, det är en fin text. Alltid älskad....kanske inte alltid från människor....men alltid från Gud och Jesus.
2012-10-16

  walborg
Fin text om tröst i tillit.
2012-10-16

  poetryGirl
ja, se inåt och tappa inte bort dig själv
2012-10-16

  Ljusletaren
Så ljuvliga trösteord ... tack för dem vännen/kram
2012-10-16

  Bibbi VIP
Fann ett kort på en författarafton igår med orden: "Det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger."

"Odla tystnaden ty i den talar Gud."
2012-10-16

  Lars Hedlin
Underbart insiktat! :)
2012-10-16

    ej medlem längre
Så vackra är dina visa ord ...
2012-10-16

    ej medlem längre
tänkvärt och fint ...
2012-10-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt hoppingivande samt kärsamt gott
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP