Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska dansa




Mitt i det dystra grå
i stilla gråt
och vilt kaos
finns en längtan om bättre tider
en liten flämtande låga
som ibland kittlar till
ett hopp
en tro

Vi ska nå dit över
du och jag
tillsammans
Vi ska dansa där
på andra sidan
som Kate Bush
under regnbågen




Fri vers av Bellissima
Läst 462 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-19 11:50



Bookmark and Share


  Undine
Hoppet är den starkaste drivkraften. Så länge det finns klarar man mycket. Fina ord!
2013-05-03

  Henrik Sjöberg
Fin text med en positiv underton.

Jag gillar slutet, ser Kate Bush dansa, när jag läser den sista strofen.
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima