Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din längtans tröst

Sönderslagna drömmar
i din tårfyllda blick
var blev ditt leende av
längtan som du
så innerligt bar

Vilsen på vägen
fann du det underbara


drömmen


som inte var sann
Du trodde det fanns
att du fann
längtans tröst
men den var någonannanstans



långt från din famn



Din röst sprack
i förtvivlan
Ensamhetens sorgsenhet
rymdes i dina händer



skyddad


Av en kärlek
du trodde inte fanns
för dig



tiden är förbi



Och hon du fann
var inte den
dina drömmar
drömt

Hon finns här
din längtans tröst




Fri vers av pussflufftess
Läst 384 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-16 12:56



Bookmark and Share


  Engel
Märkligt vad blind man kan vara.
Viktigt med ord som öppnar ögonen!
2012-11-23

    ej medlem längre
texten berör..
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet