Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den perfekta lyckan

I väntan på Lyckan
Försvann hon
Hon som gav dig hopp
Hon som gav dig ljus
Du fick din chans att lyckas
Men du kunde inte ge upp din tanke på att finna
Finna det perfekta, ultimata, ständiga, stora
Lyckoruset
Lyckan
Hon som fick dig att svika
Dig själv
Du ville finna den perfekta frun, ha de finaste barnen, det bästa jobbet
Men Lyckan
Hon fanns alltid i din hand
Men du var för besatt av tanken
Att hon tillslut försvann
Ditt ego fyllde hennes plats




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-16 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson