Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vilja

Jag saknar en värmande hand
Som visar var mina skuldror ska ligga
Våren satte spår i mig
Och jag drunkade i dina ögon av lättja
Tusen frågor
Men bara ett svar
Jag är en av många
Som sätter spår från naglar på din hud
Då vi älskar




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-16 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grymt bra skrivet ..
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson