Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på draman...


Maskeradbalen


Lite för många personer
kan göra
en inte alls kanske så spännande historia
Lite för dramatisk
Och frågan om vem som dödsdömd i ryktets vägar ska bli
Faller endast på
Vem som har skammen i sig
Att först berätta

Och vem
Som är dum nog
Att lita på det




Fri vers (Fri form) av the fool on the hill
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-16 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill