Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Stjärnljust över Lambeth Bridge

Hopvikta kläder
en sko låg på brofästet
tyst flyter floden




Bunden vers av vera gade VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-16 16:39

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lysande in medias res.

Jag är svag för alliterationer,
så jag gillar titeln "Vintervitt".
2013-03-14

  Malin Ringdahl
Det här är så bra. De ihopvikta kläderna är så rörande.
2012-10-22

  Gunnel Eriksson VIP
Dramatik på tre rader.
Skickligt!
2012-10-17

  Björn Nilsson VIP
Novell på tre rader. Lysande - och jag vill inte veta mer.
2012-10-16

  AgnesP
En hel historia. I tre linjer. Man vill veta mer.
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP