Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser jag ut som en jävla flykting eller



är det jag som inbillar mig igen.




Fri vers (Fri form) av rightbackatYA
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-10-16 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rightbackatYA