Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höghustankar I

Bjuden. Objuden. Bjuden. Objuden.
Precis som i tidigare minnen
rycktes växternas kronblad
bort. Borta med vinden.
fast.
Det var på ett annat sätt.
nu.
det var inte längre flickor som alltid hade varit så långt borta.
nu var det något helt annat.




Fri vers av Dusim
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-16 19:56



Bookmark and Share


  desert star
gör ett bokmärke och återkommer när 1+1=2
2012-10-19

  Lena Själsöga Keijser
dina ord är starka
min vilja är att säga
fyllda med smärta
andas det ensliga
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Dusim
Dusim