Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

get outtamyway



i am off duty from now on.

any attempt to contact this
station will result in a burnout.



och så töntjäveln: är det år 3000 nu?




Fri vers (Fri form) av rightbackatYA
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-10-16 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rightbackatYA