Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräddarsydd öde

Jag var en tiggare på gatan
som hade inte ens ett mynt...

Vad var mitt livets största gåva
när råkades jag födds på nytt?

Men jag ansåg att allt i livet
har lite mer... men inte syns.

Till allt som andra tog för givet
har jag utvecklat särskild syn.

Jag andas och jag minns. Jag drömmer.
Jag lyssnar fåglar. Äter mat.

Jag letar gåtan... Livet gömmer
(jag tror) för var och en här nåt.

Jag har förmåga ser de öden
som går förbi. Är det en synd?

Jag står som stenen mitt i flöde:
jag vet - mitt liv är skräddarsydd.

16.10.2012




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-16 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP