Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just a thought


And everything what we could have within
was sent to us from heaven, from above.
The line of life is fragile, is too thin
to keep in hands. And lead us only love.

09.09.2012




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-16 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP