Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dear.


jag har en skytteltrafik i min hjärna.

there is always unibet going on in the world.
if oyu know what i mean. if you know what
they mean.

mitt hjärta har jag förlorat
för länge sedan. kanske möter jag
det i det här liovet - kanske inte.

poesi eller kvantnfysik är tråkigt.

min familj håller på att dö.
det tar utrymme i mitt liv.

begravningar någonstans
OCH BRÖLLOP NÅGONSTANS-

eller hur.

jag är tyngd av medvetande
och just nu som alltid:

viljan att överleva i ok med
konsten att överleva är en

friktion jag inte rår över.

i can´t even afford the flowers
on their graves.

and the next one is around
the corner.

they clame right before
and i am having a really

hard time to adjust to that.

guess that´s the nature in me:

why? and no................!




Fri vers (Fri form) av rightbackatYA
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-10-16 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rightbackatYA