Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

ansiktsbok
du räddare i nöd
djuprengörande
tillsammans med morgonkaffet
vinnare och vänner
visar sina dagar

tränat idag
bekant så duktig så
lunch med bästa bästisen
har ändå inte råd
ramlar och slår sig
titt som tätt
saknar
vackra bilder
finurliga ord
gärna tillsammans
delar

rullar ner
vidare i världen
viktigare än expressen
faktiskt
Tyra Banks auktionerar ut
en klänning
kommer ändå inte i
instagrambild på en häst
som jag inte kan rida
för jag är rädd
god morgon till alla
säger någon
som jag inte känner
tack säger jag

känns så tryggt
där jag pyjamasklädd
får veta vad som händer
plingar till från dottern
hon mår bra

jag slipper gå ut idag
måste följa med
vinnarnas dag




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-17 13:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så är det nog för många....
2012-10-18

    ej medlem längre
Ibland ryms hela livet i ordet facebook...du säger det så fint här.
2012-10-17

  SatansSon VIP
För min del har jag inte mycket på facebook för mig. Håller mest till här. Har några vänner som i själva verket är släktingar. Lite mer realism än du brukar ha i den här...
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP