Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min lånade vän

Om du håller
mina mjukaste händer
så kan vi flyga högt
landa i soffan
när kvällen blir mörk

vill du vara min
en lånad vän
på flykt från det otrygga
landet Verkligheten
vi sitter nära
och viskar tyst
hemligheter
vi bara delar i två

kyss mina blodiga läppar
då jag smakat
fiendens glassplitter
mina såriga öron
då jag lyssnat
vassa elaka ord

var min vänaste vän
du behöver ingenting göra
bara var så där nära
i soffan
när mörkret blir natt




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 13:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nära i NUET en känsla av att finnas!
2012-10-20

    ej medlem längre
Att få låna en vän, så underbart det låter. Nån som tröstar i ensamheten när ingen annan finns...Du skriver så det känns!! Tack!
2012-10-18

  SatansSon VIP
Meningen att det där skulle vara en privat kommentar. Tryckte på fel ställe. Nej, längtan bort från verkligheten lider även jag av...
2012-10-18

  SatansSon VIP
det första vill är felstavat. Du har ett l för lite.
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP