Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften kommer inifrån

Kras, kras, kras, tanken styr ditt humör

Slag, slag, slag, det gör att du vinner ett bråk

Ont, ont, ont, kärleken tröstar när du känner dig skör

Svag, svag, svag, Livet styrs av något du inte förmår

Stark, stark, stark, Du är din egen livskompass

Du är din egen fader.








Fri vers (Prosapoesi) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 18:11



Bookmark and Share


  Aftonvännen
En intressant samling av insikter
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill