Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLYCKLIG KÄRLEK

Du sa till mig att du aldrig skulle lämna mig,
men en dag så gjorde du det.

Du försvann långt borta och jag kommer aldrig att nå dig igen,
hur mycket jag än försöker.

Jag ropar ditt namn men får inget svar.
Vart är du min Älskade,
kom tillbaka till mig på jorden.




Fri vers av anna lejon
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-17 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna lejon