Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

Du sa till mig att du skulle bege dig,
men så vart inte fallet.

Du svek mig!
Hur kunde du?!
Dög inte jag, var jag inte tillräcklig.

Jag kommer aldrig att förlåta dig för det som har skett.
Det tror jag ingen annan heller skulle göra.

Otrohet är det värsta som existerar.




Fri vers av anna lejon
Läst 1182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-17 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
<3
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

anna lejon