Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK

Du gör mig hel,
dina underbara händer sluter sig omkring mig.

Du är helt fantastisk.

Jag trodde inte det var möjligt,
att få känna samma känsla igen.

Då du ser på mig så säger det tusen saker,
dina vackra blå ögon som jag bara smälter i.

Du har något som ingen annan har,
du är speciell för mig.

ÄLSKAR DIG!




Fri vers av anna lejon
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-17 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna lejon