Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg!

Lämnad.

Du lämnade mig och sa till mig att du kommer tillbaka.

Men det fick jag aldrig uppleva.

Du drog från mig din jävel..

Lämnade mig och mina barn,
du tänkte inte alls på vilka konsekvenser som skulle bli

Du trodde att att barnen skulle klara att växa upp utan pappa.

Nu får du skylla dig själv,
barnen vill aldrig träffa dig igen!

DIN SVIKARE..




Fri vers av anna lejon
Läst 667 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-17 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna lejon