Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sätt

Se så, inte gråta mera nu.
Låt mig få gråta.
Ingen blir väl allvarligt skadad?

Ja, jag vet, det finns andra sätt.
Snabbare, starkare, hårdare.

Grät jag mer under mitt första levnadsår?
Gud vet. Inte?

Vill inte förlora förmågan att fälla tårar.
Men visst är jag trött på att gråta nu.
Vid det här laget.




Fri vers av Johan Jonsson
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-10-17 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson