Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek suger hårt

Äntligen
Äntligen så kommer sekunden
när jag kommer hem
när jag kan sätta mig ner
när jag kan kolla på TV

Att bara sitta där
och låta karaktärernas känslor projiceras på mina egna

Slippa all egen skit

Att jobba är ingen flykt
Här kommer tankarna till baka
Glädjen rinner bort
och meningslösheten tränger in

Jag kommer ihåg när att söla på jobbet kändes
bekymmerslöst
inte
meningslöst

Skriver dikter för att få loss det
blir istället
lite störd
på hur jag skriver dikter



långa rader ordbajs
med lite excentrisk radbrytning

men jag vet inget annat sätt
så jag
skriver
ändå




Fri vers av eliza
Läst 270 gånger
Publicerad 2012-10-18 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza