Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam är stark

när alla ens närmaste
alla vänner
all familj
bara är ett telefonsamtal bort

det är ju fint

synd bara

att det enda jag behöver just nu
är en kram




Fri vers av eliza
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-18 09:22



Bookmark and Share


  Elber3th VIP
så nära, men ändå så långt bort.
i know the feeling..
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

eliza