Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling aj.

orättvis. så orättvis jag kan vara.
dina kinder smakar salt och jag vill ljuga. förmår mig inte.
dina ögon vädjar, drunknar i sin egen sorg.
hur vill jag inte hålla dig. hur förmår jag mig inte.
dyka in i sorgen och rädda dig. rädd för att dränka mig.

klockan slår om till 02.47 och du skriker.
jag har lagt ifrån mig telefonen. slutade lyssna
när du sa att jag gjorde ont.
hur ont kan man göra? vill jag göra ont?
jag sitter och lyssnar på din vädjan om att sluta.

mellan stela lakan vill du att allt ska vara som förr.
du smeker och klämmer och drar.
jag ligger stilla och låter mig smekas, klämmas och dras.
har inte förmåga att tala sanning.
så jag ljuger lite till.
så det slipper göra så

jävla ont.




Fri vers av annasofia.
Läst 374 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-18 10:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smärta och känslor rakt in
2012-11-18

  Lynx63 VIP
Starkt skrivet, sätter spår.
2012-11-09

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa dina ord. Så starka.
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.