Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter...


REBEKKA_ TVÅ- ÅR....


Allt förefaller långt borta, bara tiden är här, klockan som går- men livet
det levande livet är någon annanstans än här...
Allt förefaller gråväders dagar tills dagen övergår i smygande skymning
och livspulsen, den lilla tvååringen gör sin entre, hon som segrar över det
mesta, över gråväders dagar långa och korta- Förgråtna ögon ensam-
het, känsla av tomhet... Hon är strålande idag, mjukheten inkapslad
under ögonlocken, hon bubblar av nya ord- kombinationer och händigt
ihopsatta menigar , kommer med klar säkerhet in i rummet och, med
ett påkallat leende säger hej!






Fri vers av annalöfqvist
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 13:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande skaldat
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist