Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogsdans

Hon tar hans hand i sin hand,
håller den lätt, så lätt
utan att klämma.

Vill leda honom in på en
stig hon aldrig upptäckt.
Låt oss upptäcka den,
fånga deras små stunder,
bära de tankar tillsammans,
leka små lekar.

Kramar honom lätt, fångar
lyckoropet han ger,
kvittrar tillsammans,
då han tittar in i hennes ögon.

Natten omfamnar dem,
sakta deras sinnen vrider sig
omsorgsfullt ihop
då klockan slår 12. Magiska timmen
är inne.

De vet aldrig vad deras
nakna kroppar hamnar
då natten blir dag. De vet bara
hungern river dem närmre varann.
Lejonhanen uppmanar
honan att undergivet hänge sin
hane, hingsten lockar sitt sto
med sina lockrop.

Med krafter de aldrig haft, formar
erotisk laddning då romantiken
fått ta fart. Orden tystnar då händer trevar.

Munnen söker sig längs kroppen
tills den når erotikens sköte.
Leker tills floden släpper ut
åtrån så fontänen vinner kraft.

Läppar nuddar varann medan hungern
växer åter inom de älskande då tiden
åter vinner åtrå.






Fri vers av Filosofen2
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-18 13:33



Bookmark and Share


  Drömfångare
Starkt och uttrycksfullt!
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2