Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att flyga

Släpp alla orättvisor
Det är dem som är era demoner
era stenar
Det är dem
Som Kedjar er mot marken


Och de som ska släppa dem
Ska lyfta mot skyarna
Medan de som fortfarande grämer sig
Snopna ännu en gång får stanna kvar




Fri vers (Fri form) av the fool on the hill
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-18 17:31



Bookmark and Share


    Anneli A
Intressant denna text
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill