Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knarkrus föder ångest...

Vem ska du öppna dig för, vem vill höra historien om nålen, knarket och ruset? Vem vill höra alla hemska drömmar och tankar,och allt det där som hör till, vem ska du berätta det där som ingen vill höra men som ändå följer varje steg du tar.
Vem skulle förstå? Ingen.
Jag är inte mycket för världen,men jag är beredd att lyssna, du stänger in dig, du pratar om att jag har det där djupet i mig men jag vet nu att jag inte är ensam om det...din ryggsäck är tung,hur långt orkar du bära den? släpp av den hos mig där är den trygg, jag är inte mycket för världen, men om jag kan vara något för dig kan jag kanske lätta din börda för jag vet, kan och vill, jag är beredd att ta emot dig när du faller, jag är beredd....




Fri vers av sweetLeah
Läst 257 gånger
Publicerad 2012-10-18 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah